PROFESSORS de l'escola

Iñaki Royo

Actor de professió, va començar amb el ball del lindy hop l'any 2006 i el 2007 i ha seguit el ball del blues com a mer entreteniment. No va ser fins al 2008 que va començar a formar-se com professor i a impartir classes de blues a les que més tard se li va sumar les classes de lindy hop.

Fins ara ha treballat amb les millors professores del marc del lindy hop a Barcelona com: Emi Garrote, Laia Fauró, Jana Grulichová, Sara Planas, Sonia Ortega, Beth Saeth, entre altres. També ha treballat en diferents escoles de Barcelona i Girona.

 

 

Eila Galán

La Eila des de petita sempre ha ballat. La seva passió per diferents balls i músiques, li han portat per estils com el hip hop, la dansa del ventre, la dansa contemporània i els balls del swing; lindy hop, blues, jazz steps i balboa. Enamorada de la creativitat, improvisació i connexió que ofereixen aquests balls en parella, especialment del blues. Li agrada la recerca constant del coneixement corporal i el moviment i el diàleg amb els altres ballarins a la pista. Va començar a donar classes dintre d'un programa de voluntariat internacional dirigit cap a la gent gran on va entendre el plaer d'ensenyar a ballar.

 

 

1.png

Àlex Vega

L’Àlex va descobrir el Lindy als voltants del 2012 i li va captivar la seva energia i el seu caràcter social. Mai havia ballat abans (treient l’art de l’air guitar del qual n’es un referent mundial), però de seguida s’hi va ficar de ple, gaudint del ball i, al cap de poc, formant-se com a professor. Desde llavors no ha parat de voltar per tot de festivals internacionals buscant aprendre dels millors professors de l’escena mundial i poder ballar amb hoppers d’arreu. Tambè li encanta ballar blues i tocar la bateria.