PROFESSORS de l'escola

Iñaki Royo

Actor de professió, va començar amb el ball del lindy hop l'any 2006 i el 2007 i ha seguit el ball del blues com a mer entreteniment. No va ser fins al 2008 que va començar a formar-se com professor i a impartir classes de blues a les que més tard se li va sumar les classes de lindy hop.

Fins ara ha treballat amb les millors professores del marc del lindy hop a Barcelona com: Emi Garrote, Laia Fauró, Jana Grulichová, Sara Planas, Sonia Ortega, Beth Saeth, entre altres. També ha treballat en diferents escoles de Barcelona i Girona.

Gina

 

 

1.png

Eila Galán

La Eila des de petita sempre ha ballat. La seva passió per diferents balls i músiques, li han portat per estils com el hip hop, la dansa del ventre, la dansa contemporània i els balls del swing; lindy hop, blues, jazz steps i balboa. Enamorada de la creativitat, improvisació i connexió que ofereixen aquests balls en parella, especialment del blues. Li agrada la recerca constant del coneixement corporal i el moviment i el diàleg amb els altres ballarins a la pista. Va començar a donar classes dintre d'un programa de voluntariat internacional dirigit cap a la gent gran on va entendre el plaer d'ensenyar a ballar.

 

 

Osvaldo Cuculic

Mientras estudiaba música en Barcelona en 2011 descubrió este colorido y alegre baile llamado Lindy hop ... y solo le tomó unos meses darse cuenta que bailar era lo que quería hacer toda su vida.
Desde entonces ha estado viajando y asistiendo a talleres y competencias profesionales. Tanto como ha podido!
En abril 2014, después de una corta estadía de 6 meses en Inglaterra (Londres y Bristol), Finalmente se instaló en Berlín hasta septiembre de 2018. Después de 5 años viviendo en el extranjero, regresó a Catalunya en octubre de 2018.
En Barcelona sigue formándose y actuando en varios tipos de eventos y espectáculos de danza.

1.png
1.png

Àlex

L’Àlex va descobrir el Lindy als voltants del 2012 i li va captivar la seva energia i el seu caràcter social. Mai havia ballat abans (treient l’art de l’air guitar del qual n’es un referent mundial), però de seguida s’hi va ficar de ple, gaudint del ball i, al cap de poc, formant-se com a professor. Desde llavors no ha parat de voltar per tot de festivals internacionals buscant aprendre dels millors professors de l’escena mundial i poder ballar amb hoppers d’arreu. Tambè li encanta ballar blues i tocar la bateria.

Mireia De Haro

Fa anys, un diumenge qualsevol, va veure tot de gent ballant a la plaça de la Virreina. Aquella escena se li va quedar gravada a la retina, els somriures, les complicitats i l’alegria que es respirava en aquell ambient. Anys després va tenir l’oportunitat de tastar en la pròpia pell el que és el lindy i ara fa un any i mig que no concep el seu dia a dia sense aquesta forma d’expressió tan i tan maca. Un cop ho va provar se’n va fer addicta, i com més n’aprés més en vol aprendre i compartir. Des que va començar sempre intenta anar a tants clandestins i festes swingueres com pot per tal de millorar i aprendre de tothom amb qui balla. Tothom la coenix pel seu somriu re i energia positiva!

Ferran Puig

Director i professor de l'escola, les seves especialitats són lindy hop, blues i jazzsteps. Des de que era adolescent va començar amb els balls de saló, que li van donar una bona base tècnica. Amb els anys va decidir deixar la competició i va descobrir el swing, on el ball social amb el seu ambient el va convèncer fins ara.

A més, és professor de secundària, cosa que es nota en la pedagogia que aplica a les seves classes de ball.