top of page
INSCRIPCIONS OBERTES
parella 3.gif
BALLA SWING
Chicas baile pueden

Inscripcions obertes

VINE I PROVA-HO!
Contact'ans si vols ballar swing

Swing a TARRAGONA! BALLA- BAILA -DANCE

 

Benvinguts a Swing is in the air, l'escola de balls de Swing de Tarragona. Des de finals del 2012 que realitzem classes de ball a la ciutat i al 2014 augmentem la nostra oferta adaptant-nos a la creixent demanda dels lindy hoppers tarragonins.

 

A la escola, per ara, ensenyem tres especialitats diferents de balls de swing.

  • El lindy hop, el més famós i versàtil de tots. Molt rítmic i alegre; ens va bé per ballar tot tipus de tempos. És en parella i busquem la connexió amb ella en tot moment. No volem coreos, és un ball social, ens encanta improvisar. Vigileu que enganxa, i molt.

  • Jazz steps/Charleston, similar al lindy hop però per a ballar sol. Passos i coreografies per a gaudir del ball o guanyar tècnica per a ser introduïda en el teu lindy.

  • Blues, la variant més lenta i sensual dels balls de swing. Connexió màxima amb la parella i la música. Deixa't portar des del relax i la creativitat que et permeten explotar els ritmes lents.

Per a més informació consulta la nostra secció de "Balls".

 

Ballar swing és a l'abast de tothom, nens, joves i no tant joves. Si sempre t'ha agradat el jazz i el blues t'agradarà molt ballar-lo, només és qüestió de posar-s'hi! Nosaltres t'ajudarem a fer aquests primers passos i en molt poc temps seràs capaç d'anar a ballar a una de les moltes quedades de ball de la zona, i cada cop n'hi ha més.   Vine i prova-ho!!!

 

 

Bienvenidos a Swing is in the air, la escuela de bailes de Swing de Tarragona. Desde finales del 2012 que realizamos clases de baile en la ciudad y el 2014 aumentamos nuestra oferta adaptándonos a la creciente demanda de los lindy hoppers tarraconenses.

 

bottom of page