Primer de tot, ús volem agrair el suport i la paciència tot i les dificultats i les restriccions. Ja que fa uns quants mesos que no podem fer gaire cosa. Com ja sabeu alguns, alguns de nosaltres és el nostre ofici principal i a banda de l'amor a la disciplina hem de pagar factures també ;). O sigui que mil milions de gràcies. També demanar perdó, si hi ha canvis en algun moment. Òbviament, nosaltres som els primers que voldríem ballar com ho fèiem abans però com ara no és possible, us expliquem com funcionarà.

Funcionament de classes:
-Si tens cap símptoma possible o si estàs esperant un resultat PCR, si us plau no vinguis a classe. En cas de donar positiu i haver estat en contacte amb nosaltres, si us plau avisa'ns.
-Els aforaments estan limitats (9 persones + professor a les classes de solo)(6 parelles+més professors), per tal que tingueu distància de seguretat a classe. Per tant, aquest trimestre no vingueu a recuperar espontàniament. Envieu un e-mail i en cas que hi hagi plaça... 
- Haureu de portar mascareta per dintre de l'edifici, a la classe en principi també portarem mascareta, encara que hi hagi distància. D'una banda podrem ballar més temps sense incidències i de l'altre és la normativa vigent. Així i tot, pararem per respirar.
-No farem canvis de parella.
-Si no tens parella, recomanem que t'inscriguis amb qui tu vulguis poseu el nom de la parella en la inscripció. Si no, l'únic que us podem oferir és que per ordre d'inscripció us anirem assignant una parella i serà fixa per tot el trimestre.
- Recomanem que no arribeu i molt tard ni massa d'hora per tal de facilitar la sortida als companys. No us aglomereu a la porta de classe, distribuir-vos al llarg de l'edifici amb distància.
- Faciliteu la sortida ràpida de classe per tal de poder ventilar les aules entre hores
-Renteu-vos les mans amb sabó o gel abans d'entrar i en sortir (allà hi haurà gel).
-Canvieu-vos les sabates del carrer en entrar per unes altres o bé, balleu amb mitjons si us ve de gust.
-Les aules es netegen i desinfecten diàriament.

-Farem grups de classe pel Whatsapp per tal d'agilitzar la comunicació.

En cas que ens confinin o no podem canviar de regió:
-En principi, amb les respostes que hem rebut recuperarem un altre dia segurament en un format intensiu. En el cas, de no poder ser retornaríem una part proporcional.

DIES DE CLASSE

​Dimecres i divendres

​7.00PM-10.00PM

 

ADREÇA

Swing is in the air ens localitzem a les instal·lacions de la Cooperativa Obrera Tarraconense (COT),

 

Carrer de Fortuny, 23

43001 Tarragona

 

swingisintheair@gmail.com

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

ON SOM?

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now