HORARIS I PREUS
BALLA SWING

Inscripcions obertes

 

NIVELL 0 DIMECRES i DIVENDRES
VINE I PROVA-HO!
 
 
 
 
Contact'ans si vols ballar swing
INSCRIPCIONS OBERTES

Swing a TARRAGONA! BALLA BAILA DANCE

 

Benvinguts a Swing is in the air, l'escola de balls de Swing de Tarragona. Des de finals del 2012 que realitzem classes de ball a la ciutat i al 2014 augmentem la nostra oferta adaptant-nos a la creixent demanda dels lindy hoppers tarragonins.

 

A la escola, per ara, ensenyem tres especialitats diferents de balls de swing.

  • El lindy hop, el més famós i versàtil de tots. Molt rítmic i alegre; ens va bé per ballar tot tipus de tempos. És en parella i busquem la connexió amb ella en tot moment. No volem coreos, és un ball social, ens encanta improvisar. Vigileu que enganxa, i molt.

  • Jazz steps/Charleston, similar al lindy hop però per a ballar sol. Passos i coreografies per a gaudir del ball o guanyar tècnica per a ser introduïda en el teu lindy.

  • Blues, la variant més lenta i sensual dels balls de swing. Connexió màxima amb la parella i la música. Deixa't portar des del relax i la creativitat que et permeten explotar els ritmes lents.

Per a més informació consulta la nostra secció de "Balls".

 

Ballar swing és a l'abast de tothom, nens, joves i no tant joves. Si sempre t'ha agradat el jazz i el blues t'agradarà molt ballar-lo, només és qüestió de posar-s'hi! Nosaltres t'ajudarem a fer aquests primers passos i en molt poc temps seràs capaç d'anar a ballar a una de les moltes quedades de ball de la zona, i cada cop n'hi ha més.   Vine i prova-ho!!!

 

 

Bienvenidos a Swing is in the air, la escuela de bailes de Swing de Tarragona. Desde finales del 2012 que realizamos clases de baile en la ciudad y el 2014 aumentamos nuestra oferta adaptándonos a la creciente demanda de los lindy hoppers tarraconenses.

 

DIES DE CLASSE

​Dimecres i divendres

​7.00PM-10.00PM

 

ADREÇA

Swing is in the air ens localitzem a les instal·lacions de la Cooperativa Obrera Tarraconense (COT),

 

Carrer de Fortuny, 23

43001 Tarragona

 

swingisintheair@gmail.com

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

ON SOM?

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
fondo josefine.png

Swing is in the air